2013-08-11 09:29:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Titkos csodálója ismét felbukkan

Napi horoszkóp augusztus 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Úgy remélheti, egy együttműködés nagy pénzhez juttathatja. Nem teljesen kizárt, de a kikötéseit jobb, ha előbb megköti. Inkább rögzítsen mindent előre írásban, ha nem akarja később magát okolni a csalódásért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Habár a szellemi energiának nincs híján, a fizikai erőnléttel lehetnek problémái. Ez pedig már önmagában is akadálya lehet a jó teljesítménynek. Használja a hétvégét, vagyis ami maradt belőle arra, hogy regenerálódjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Figyeljen az egészségi állapotára! Nemcsak a szervezetében, de a lakókörnyezetében is szükség lehet apróbb javítgatásokra. Mindkét esetben igaz, hogy amit most kevés odafigyeléssel megtehet, az később nagy bajjá nőheti ki magát.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon is az anyagi kérdések foglalkoztatják leginkább. Minden erejét beveti, hogy megnövelje a bevételeit. Ezért még a hétvégén is munkálkodik, kapcsolatokat köt, konspirál. A baráti támogatók ma sokat segíthetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Vigyázzon ma, milyen tanácsot ad! Ha mindent készpénznek vesznek, amit mond, akkor könnyen eshet a saját csapdájába, és amikor valamiféle számonkérésnek teheti ki magát a végén. Hangsúlyozza, hogy a döntés és felelősség nem az öné!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Megint a rugalmasságot kell gyakorolnia. Hiába, a sors mindig azt a feladatot rója fel, ami a legnehezebb az illetőnek. Az ön esetében ez a hirtelen alkalmazkodás képessége. A tervezett programoknak ma lőttek.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy telefonhívás ma sok mindent megváltoztathat. Lehet, hogy csak a pillanatnyi terveit, de az is megtörténhet, hogy egészen hosszú távra vonatkozóan más irányt szab az életének. Legyen nyitott a lehetőségekre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Határidős teendői miatt úgy érzi, hogy a hétvégét is munkálkodással kell töltenie. Pedig a pihenésre legalább akkor a szüksége lenne, mert erő híján aligha fogja bírni a strapát. Vegyen ma példát a macskájáról (ha van)!

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Úgy érzi, szüksége lenne egy alapos kivizsgálásra valamilyen téren. Ha nem tudja, hogy kihez forduljon, ma egy barátjától jó tanácsot kaphat az orvosra, vagy természetgyógyászra vonatkozóan. Lelki bajaira a barátság kevés, ahhoz szerelem kell.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Titkos csodálója ismét felbukkan az életében. Eddig talán ügyet sem vetett rá, vagy magához méltatlannak érezte őt. De ma végre észreveszi az ő értékeit is. Amik ráadásul nem múlnak el az idővel. Erre van igazán szüksége.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valahogy sokkal több szimpátiát és megértést, rokonszenvet érez ma mások iránt. Ennek köszönheti, hogy megszaporodnak ön körül az emberek. Arra is rá kell jönnie, hogy az intellektus nem minden. A személyiség ennél több.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon igazán ereje teljében érezheti magát. Fizikailag és mentálisan is a toppon van, ez pedig arra ösztönzi, hogy valamilyen sportban, vagy intellektuális szórakozásban is kipróbálja magát. Vesse bele magát az életbe!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: